historia

Comercial Disbet és una empresa de serveis especialitzada en la distribució de begudes al canal d'hostaleria i alimentació.

Fundada el 1989, s’ha anat adaptant a l'evolució del mercat de canals de distribució, i distribueix actualment més de 2.000 referències, entre begudes en general: cerveses, productes lactis, sucs, refrescos, aigües, vins i licors, cafès, i productes d'alimentació, articles de neteja, drogueria i parament.
El nostre objectiu és cobrir totes les necessitats del sector d'hostaleria, apostant per un servei integral, sense oblidar el tracte personalitzat que ens permet estar més a prop dels nostres clients.

Com a distribuïdors de marques líders com ara grup Damm, Granini, Diageo, Nestlé Waters, Cacaolat, Gallina Blanca, Osborne, Unilever, a DISBET comptem amb una forta incidència en els punts de venda del nostre àmbit d'actuació.

El personal, instal·lacions i parc mòbil de què disposa, ens permet atendre més de 1.500 clients, distribuïts dins la zona del Vallès Oriental de la província de Barcelona. Les comandes es tramiten a través d'un sistema en línia, de manera que en el moment en què són validats, es preparen i s'expedeixen en un termini d’entrega de 24 hores que, juntament amb el servei urgent i gestió de comandes per Internet, ens donen valor afegit a la nostra activitat de distribució.

La nostra xarxa de venedors, amb àmplia experiència en el sector, formació contínua i accés a les noves tecnologies, informa i assessora en tot moment de les ofertes i promocions que tenen lloc durant l'any (productes de campanya, Nadal, etc. ).

Independentment del servei de prevenda, Disbet també disposa d'un servei especialitzat d'autovenda per a la nostra secció de cafè, així com la venda de maquinària (màquines de cafè, molinets, etc ).

Una nova modificació del nostre objecte social ha estat la realització de serveis logístics d'emmagatzematge i transport.

Soci fundador del grup de distribució Costa Brava, companyia que va néixer el 1991 com a grup de compres Costa Brava AIE, el 1995 es va consolidar com a societat anònima, iniciant un procés d'expansió en el territori espanyol, a través del sistema franquiciat, apostant per una logística àgil i estructurada. Membre fundador d’Adiscat, Associació d'Empreses de Distribució i Logística de Begudes i Alimentació de Catalunya, constituïda el 30 de setembre del 2004 per aconseguir la màxima participació en el sector.

Empreses del grup

Cometa5

DISTRIBUÏDOR OFICIAL DE CERVESES DAMM

Distribuïdor oficial de Cerveses Damm

contact

Go to top