camion

Aquesta pàgina web pertany a Comercial Disbet, S.L., companyia espanyola les dades identificatives de la qual consten al final d'aquest avís legal.

Amb la utilització d'aquest lloc web, s'entén  que l’usuari està d’acord amb la totalitat de les condicions enunciades a continuació.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Excepte indicació expressa en contrari, tots els continguts del lloc web, inclosos, sense caràcter limitatiu, texts, gràfics, denominacions, logotips, icones, imatges i software, etc. són un bé propietat de Comercial Disbet, S.L. o de les societats del seu grup, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Algunes de les imatges que apareixen al lloc web, han estat cedides por diferents marques del sector.

Per lo tant, queda terminantment prohibida qualsevol classe de utilització del contingut d’aquest lloc web, incloses la reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial del mateix, sense el consentiment exprés de Comercial Disbet, S.L.

EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

Aquesta web conté enllaços amb altres servidors sobre els quals Comercial Disbet, S.L. no hi té cap control. Per lo tant Comercial Disbet, S.L . no es fa responsable de cap manera de les informacions o serveis, i en general, sobre el contingut als mateixos, no podent garantir la seva seva legalitat, veracitat o actualitat, ni cap altre aspecte dels mateixos.

DADES PERSONALS

En compliment del que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (d’ara endavant, LOPD), Comercial Disbet, S.L. us informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu omplint el formulari que apareix en aquesta pàgina es recolliran en arxius el responsable dels quals és Comercial Disbet, S.L. , que es compromet a tractar-los, de una manera absolutament confidencial.

L’USUARI autoritza expressament a Comercial Disbet, S.L. per a que pugui crear fitxers que continguin les seves dades personals, així com també per a tractar-les i utilitzar-les de forma automatitzada o no, sempre que tinguin com a finalitat el control i el registre de les operacions subscrites, i també, en general, autoritzar la correspondència i relació operativa i comercial entre Comercial Disbet, S.L. i l’USUARI.

Igualment si desitja exercir els drets d’accés, rectificació o cancelació que li concedeix la Llei Orgànica de Protecció de Dades personals 15/1999, comuniqui-ho a la direcció postal de Comercial Disbet, S.L. o per e-mail.

INFORMACIÓ CORPORATIVA

COMERCIAL DISBET S.L.
Pol, Industrial Can Magarola - Carretera C-17 (Antiga N-152) , km 19,252
E 08100 MOLLET DEL VALLÈS (Barcelona).
C.I.F.: B58882002
Tel.: 93 570 46 43
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dades d’inscripció a Registres Públics:
- Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona el dia 29 de desembre de 1989 , Tom 11.171 Llibre 703 Secc . 3ª, foli 216, fulla nº12 .997, Inc.. 1ª

Empreses del grup

Cometa5

DISTRIBUÏDOR OFICIAL DE CERVESES DAMM

Distribuïdor oficial de Cerveses Damm

contact

Go to top